Consectors ekonomistipendium är nästa steg i rätt riktning för den som vill skriva en fantastisk uppsats

Nya terminer och nya utmaningar närmar sig. Det är troligtvis till och med dags för din kandidat- eller masteruppsats. Det är en stressfull tid som är fylld av på tok för mycket information och på tok för lite tid. Men det är också en av de bästa tiderna på universitet. Aldrig har man varit så insatt i ett ämne eller kunnat ta in så mycket information på samma gång. När du skriver din uppsats så skriver du om något som du brinner för. Något som, förhoppningsvis, även gynnar vårt samhälle som helhet. Det viktigaste är att du tar den tid du behöver, pluggar och skriver så att du kan skriva den optimala uppsatsen.

Ibland kommer det motgångar under din uppsats. Det kan vara problem som för gammal information eller till och med bristen av just det, information alltså. Det klassiska problemet som tillkommer de flesta under skrivandet är pengapoblemet. Livet som student är inte lätt och snabbnudlarna gör det inte lättare eller godare. Det är här Consector kommer in och hjälper dig. Consector har ett ekonomistipendium som är till för att hjälpa dig med de finansiella aspekterna. Självklart måste din kandidat- eller masteruppsats vara något som fyller i deras kriterier:

 

  • Är ämnet på din uppsats relevant i dagens samhälle?
  • Går det att applicera din uppsats inom bank och finans, arbetsmarknaden, företag och/eller privatpersoner.
  • Hur ser din strategi ut för research-arbeten?

 

Om alla dessa kriterier passar din uppsats så kan du söka Consectors ekonomistipendium som ger dig hela 10.000 SEK att lägga på ditt mästerverk. Alla behöver lite hjälp ibland och Consector vill, och kan, hjälpa dig med en uppsats som de tror på. Du har chansen att vinna stipendiet om du följer dessa tre steg när du söker:

 

  • Skriv en text på 500-1000 ord som beskriver hur du kommer att besvara frågeställningen i din uppsats och vilka medel du kommer att använda under arbetets gång.
  • Bifoga bevis på dina studier från universitetet eller skolan.
  • Skicka din ansökan med ditt personnummer, kontaktuppgifter samt utbildning och skola i ett mail till holgersson@consector.se.

10.000 SEK kan hjälpa dig att hitta den information du behöver – allt som krävs är att du vet vad du ska göra av pengarna. Behöver du resa någonstans? Kanske köpa en absurd mängd litteratur? Sätt igång med researchen och glöm inte att söka till stipendiet snart. Lycka till med att skriva din uppsats!

 

Deadlinen för ansökningen till Consectors ekonomistipendium är 28 februari 2019.

Johannes Frosteman
johannesfrostis@gmail.com

19-årig aktieälskare som pluggar i Uppsala.

No Comments

Post A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.